facebook

На Рівненщині від Covid-19 померла молода жінка і її новонароджена дитина

На Рівненщині через кілька днів після пологів, померли породілля та новонароджена дитина.

На Рівненщині через кілька днів після пологів, померли породілля та новонароджена дитина.

Як повідомляє “03656.com.ua“, що першочергово про смерть жінки, стало відомо з соцмереж 25 січня. Співробітники висловлювали співчуття начальнику відділення призову Млинівського районного територіального центру комплектування та соцпідтримки (колишній військкомат) з приводу смерті дружини та сина. Згодом стало відомо, що млинівчанка Надія Возюк, хворіючи на COVID-19, народила хлопчика.

Журналістка Інформаційного порталу м. Дубно дізнавалась деталі в керівника Дубенського пологового будинку.

Повідомляється, що жінка народжувала в пологовому будинку м. Дубно, оскільки в неї діагностували коронавірус. Хлопчик появився на світ на 28 тижні вагітності, тобто недоношеним. Стан вагітної погіршувався за акушерсько-гінекологічними показниками, а тому через нагальну потребу зробили кесарський розтин. 20 січня млинівчанку перевели в область.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Дитину забрали відразу в реанімацію в Рівне, бо там глибока недоношеність. Вчора немовля померло”, – повідомив Ростислав Андрощук.

За неофіційною інформацією видання “03656.com.ua”, в жінки були ще патології. Коронавірус і вагітність спровокували захворюваності, що “дрімали»”.

Для з’ясування точної причину смерті жінці проведуть, розтину.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...