facebook

В Житомирі охорона побила літнього чоловіка, який зайшов в магазин погрітись (відео)

Вчора 30 січня, в магазині “Єва” на майдані Перемоги у місті Житомир, охоронці приватної охоронної структури, побили чоловіка який зайшов погрітись в магазин.

Про це у соціальній мережі Facebook повідомив користувач Артур Волинець.

На відео, яке опублікував чоловік видно, як охоронці волочать по землі чоловіка, один з них завдає йому удару палицею, та копає потерпілого. Також молодий чоловік зазначає, що це були охоронці, охоронної компанії “Венбест”. Та повідомляє, що він не був присутній під час даного інциденту в магазині.

“Завтра маю намір сходити в магазин і запитати чи є батько в тієї дівчини яка на все спокійно дивилася. Напишу відразу що я не був присутній”, – повідомляє Артур Волинець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На дану подію вже відреагували у Житомирській прокуратурі, та повідомили, що розпочали кримінальне провадження за фактом побиття чоловіка у магазині охоронцями приватної фірми.

“У неділю, 31 січня, Житомирською місцевою прокуратурою за інформацією та відео, опублікованими у соцмережі Інтернет, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 127 КК України (катування, тобто умисне заподіяння сильного фізичного болю або фізичного чи морального страждання шляхом нанесення побоїв, за попередньою змовою групою осіб)”, – повідомляють у Житомирській прокуратурі.

За процесуальним керівництвом Житомирської прокуратури, поліція здійснює досудове розслідування.

Поліціянти здійснюють необхідні слідчі дії, для встановлення осіб причетних до кримінального правопорушення та особи потерпілого.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...