facebook

Фатальна аварія: в Італії трагічно загинула 44-річна українка Наталія Довгалюк

Трагічна аварія трапилася близько 18:00 у неділю 31 січня у Брузапорто (неподалік Бергамо), під національним мостом. Причину аварії вивчають місцеві правоохоронці. За попередньою інформацію спочатку зіткнулися два автомобілі Volkswagen Polo і Fiat 500, а згодом в них врізалася Lancia Ypsilo.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на місцеві ЗМІ.

Як зазначається, за кермом автомобіля Volkswagen Polo перебувала 44-річна українка Наталія Довгалюк. На превеликий жаль жінка померла від отриманих травм миттєво на місці ДТП. Відомо, що Наталія мешкала в Montello, що на півночі Італії. В жінки залишився 18-річний син.

Фото з місця аварії:

Загалом у ДТП потрапили 4 людини: дівчина та хлопець 17 і 23 років, а також чоловік і жінка 41 і 50 років: всі вони госпіталізовані до лікарні Папи Римського Іоанна XXIII в Бергамо, їхні травми не є серйозними. На місце ДТП були прибули три машини швидкої допомоги, медична та пожежна служба.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У групі “Українська Асоціація Злагода м. Бергамо” просять допомогти знайти родичів і близьких Наталії Довгалюк. Якщо володієте будь-якою інформацією, то повідомте за тел. +39 392 567 1788 Ярослава.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...