facebook

McDonald’s у Франківську працюватиме цілодобово: набирають персонал

Вже найближчим часом в Івано-Франківську відкриють перший McDonalds.

Як стало відомо Ратуші, розташовуватиметься всесвітньо відомий ресторан швидкого харчування за адресою вул. Миколайчука, 2А поруч з ТЦ “Арсен” і працюватиме цілодобово.

Відкриття заплановано на першу половину 2021 року. Але вже зараз на офіційному сайті компанії активного проходить набір персоналу.

Працювати можна вдень та ввечері, а також у змішані години. За повний робочий день тут обіцяють 10 800 гривен заробітної плати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Компанія МакДональдз є світовим лідером у галузі швидкого обслуговування і налічує понад 31 000 закладів у більше ніж 119 країнах світу, які щодня обслуговують 47 мільйонів відвідувачів. Україна – 102-га країна, де почала розвиватися мережа МакДональдз. 24 травня 1997 р. поблизу станції метро “Лук’янівська” у Києві відкрився перший МакДональдз. Сьогодні в 16 містах України діє 58 МакДональдз (22 із них – у Києві, сім – у Дніпропетровську, шість – в Одесі, п’ять – у Харкові, чотири – у Львові, три – у Донецьку, два — у Кривому Розі, й по одному – у Вінниці, Запоріжжі, Миколаєві, Сімферополі, Севастополі, Сумах, Черкасах, Чернігові та Ялті).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...