facebook

“Мені щось погано”: подробиці раптової смерті 19-річної виховательки з Полтавщини

Вчора, 3 лютого в селі Нова Михайлівка (Решетилівщина), на робочому місці померла молода вихователька Кундиль Марина Русланівна. Дівчині було всього 19-років, вона працювала вихователькою ДНЗ.

Про це повідомляє “ТСН” з посиланням на місцевий сайт.

Як повідомила сільська староста Валентина Пазущан: “«Мені щось погано» і втратила свідомість. Колеги кинулись на допомогу. Першою прибігла фельдшерка нашого ФАПу, згодом лікарі з сусіднього села, а потім вже й швидка прибула, але дівчина раптово померла, і всі реанімаційні заходи були бездієві – їх продовжували, але…“.

Дівчина працювала вихователем у дошкільному навчальному закладі з 18 років. На здоров’я не нарікала. Також повідомляхться, що буде проведений розтин тіла померлої дівчини, у результаті якого можна буде більш детально сказати причини смерті дівчини.

Карета швидкої прибула за 27 хвилин, до прибуття машини дівчину намагались врятувати сільська фельдшерка, медсестра і фельдшер, повідомила завідувачка садка Марина Хорольська.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Марина Русланівна сиділа з помічницею вихователя у спальні на стільчику біля хлопчика, в якого вона асистенткою. Сказала, що їй погано і знепритомніла тут же. Дітки вже спали, а ми, працівники, почали надавати допомогу, викликали батьків Марини, місцеву фельдшерку та з сусіднього села медиків (вони якраз були поряд, у нашому селі на виклику). Та й сама я маю медичну освіту, тож ми від самого початку намагались привести до тями нашу колегу, – каже Марина Хорольська. – Ні уколи, ні масаж серця, ні штучне дихання – нічого не допомагало.

В цей час батьки дзвонили на 103, мовляв, може виїхати назустріч, бо довго їде екстрена допомога. Там заспокоїли, що не варто вирушати по них, машина в дорозі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...