facebook

“Скандал тільки починається”: Оля Полякова жорстко образила Тіну Кароль

Українська співачка Оля Полякова в ефірі шоу Маска на телеканалі Україна назвала свою колегу, народну артистку України Тіну Кароль “відомою плакальницею”, в результаті чого їй довелося виправдовуватися перед шанувальниками.

Так, на своїй сторінці в Instagram Полякова опублікувала відеоролик, де пояснила, що вона мала на увазі.

“Це відноситься виключно до творчості і пісень Тіни Кароль”, – запевнила співачка.

Вона зазначила, що дійсно вважає, що останнім часом у Тіни Кароль сумний репертуар, але саму артистку вона “дуже любить і дуже поважає і ніколи б не стала жартувати на тему її особистої трагедії, особистої історії”.

“Тому у всіх, кого це зачепило, образило, я щиро прошу вибачення. А до режисерів монтажу у мене окреме прохання: якщо ви бачите, що щось йде не так і може бути істрактовано невірно, вирізуйте, ви ж так багато хорошого там вирізаєте, що залишається тільки те, що журі неадекватне”, – сказала артистка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому багато користувачів скептично відреагували на вибачення Полякової.

“Ольга, перш ніж щось говорити, спочатку перевірте чи підключена ваша мова до мозку!”, “Я в шоці, шкода Тіну, звичайно”, “Подобаєтеся ви мені, Ольга. Але іноді ви ведете себе безпардонно, вибачте. Ви розумна доросла жінка, вже не дитина, треба якось розуміти, що можна когось образити”,- написали вони в коментарях під відео артистки.

Однак знайшлися і ті, хто підтримав зірку, погодившись, що у Тіни Кароль дійсно сумні композиції.

Варто відзначити, що нещодавно в Instagram Тіна Кароль опублікувала відео, на якому співачка виглядає засмученою. При цьому вона написала: “Скандал тільки починається. Тому що сильна”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...