facebook

“Нова пошта“ навчила клієнтів, як економити на відправці посилок

“Нова пошта” розповіла своїм клієнтам, як вони можуть заощадити на доставці посилок. Доставка може обійтися приблизно наполовину дешевше, якщо скористатися новою послугою від цього поштового сервісу – “Коробка в оренду”.

Останнім часом від клієнтів “Нової пошти” нерідко можна почути нарікання через те, що послуги доставки стають усе дорожче, а якість поштового сервісу при цьому все більше кульгає. Найчастіше клієнти нарікають на те, що поштовики нав’язують їм зайві послуги на кшталт упаковки в коробку того, що не потребує упаковки.

При цьому ще й коробку дають набагато більшіх габаритів, ніж потрібно для вантажу, що пересилається. А чим більше коробка, тим дорожче вартість доставки, скаржаться клієнти “Нової пошти”.

З новою послугою про вартість упаковки клієнтам взагалі можна буде не турбуватися. До того ж, отримавши відправлення, вони будуть позбавлені від головного болю – куди подіти величезну непотрібну коробку. Тепер же все буде інакше: коробку, в якій пересилається відправлення, клієнти можуть орендувати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Отримавши вантаж, клієнт залишить акуратно відкриту коробку (цілу, без пошкоджень) у поштовому відділенні.

“Послуга передбачає отримання знижки – 50% за відправлення посилки в орендованій коробці. При отриманні відправлення коробка залишається у відділенні”, – роз’яснили на “Новій пошті”.

Скористатися цією послугою може як той, хто відправляє посилку, так і одержувач – в залежності від того, хто платить за відправлення.

У компанії “Нова пошта” також відзначили, що їхня нова послуга зменшить потребу поштового сервісу у коробках. Отже, можна буде зберегти ліс від вирубки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...