facebook

Журналісти каналів Медведчука заліпили рота (фото, відео)

Понад 400 журналістів із телеканалів «112 Україна», NewsOne і ZIK проводять акцію протесту

У студіях телеканалів «112 Україна», NewsOne і ZIK знімальні групи з’явилися в етері із заліпленими ротами. За словами журналістів, це символізує обмеження свободи слова в Україні.

У прямому етері періодично з’являються кадри, де журналісти із чорними стрічками на обличчі мовчки стоять чи сидять у студіях:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також повідомляється, що понад 400 журналістів із телеканалів «112 Україна», NewsOne і ZIK проводять акцію протесту: вони вишикувалися в довгий ланцюг на Парковій алеї, неподалік від КВЦ «Парковий», де сьогодні має відбутися форум «Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді» за участю президента Зеленського.

У руках журналісти тримають плакати: «Кім Чен Зе», «Зе проти правди», «Кінець свободи слова», «Не війну, а канали», а також багато інших.

Нагадаємо, 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 лютого 2021 року про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума російського президента Володимира Путіна Віктора Медведчука «112 Україна», NewsOne, Zik.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...