facebook

У Києві через снігопад утворився транспортний колапс: на зупинках натовп людей

У Києві в середу, 10 лютого, через безперервний снігопад на дорогах міста утворилися численні затори.

У Києві в середу, 10 У Києві в середу, 10 лютого, через безперервний снігопад на дорогах міста утворилися численні затори.

Як повідомляє кореспондент OBOZREVATEL, для того щоб приїхати на роботу, кияни змушені стояти у довгих чергах на зупинках громадського транспорту. До того ж маршрутки буквально “забиті” пасажирами, а комунальний транспорт працює не за графіком.

Біля одного з входів на станцію метро “Позняки” помітили величезне скупчення людей. З невідомої причини співробітники метрополітену залишили відчиненими тільки одні двері, які ведуть у вестибюль. Водночас пасажири стоять без дотримання дистанції.

лютого, через безперервний снігопад на дорогах міста утворилися численні затори.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, снігопади серйозно впливають на роботу громадського транспорту. Зокрема, в Дніпровському районі на перетині вулиць Стальського і Микитенка через велику кількість снігу зійшов із рейок трамвай.

Проблеми з рухом спостерігаються в центрі столиці, на Подолі, Окружній дорозі, на ділянці дороги від проспекту Романа Шухевича і до Севастопольської площі, а також на всіх в’їздах у місто. Затори в обидві сторони є на вулицях Олени Теліги, Набережному шосе, проспектах Валерія Лобановського та Науки.

Згідно з інтерактивною картою КМДА “Київ цифровий”, у столиці активно працює спецтехніка, яка прибирає сніг й обробляє вулиці протиожеледними реагентами. Водночас водії скаржаться, що дороги очищені погано, а в пішоходів є проблеми з пересуванням.

Як розповів OBOZREVATEL один зі співробітників столичних комунальних служб, основною проблемою для керівних компаній Києва (колишні ЖЕКи. – Ред.) є гостра нестача двірників. У деяких мікрорайонах – до 50% від необхідної кількості. Через це для прибирання снігу залучають обслуговувальні бригади: слюсарів, зварників та інших співробітників.

Водночас наш співрозмовник зазначає, що цьогоріч комунальники забезпечені всім необхідним інвентарем та реагентами.

Зі свого боку мер Києва Віталій Кличко нагадав, що до 11 лютого в’їзд обмежений в місто бля великогабаритного транспорту. За його словами, комунальники працюють у цілодобовому режимі, для того щоб прибрати сніг.

Додамо, що проблему для пасажирів становить неприбраний сніг на зупинках громадського транспорту. У деяких випадках комунальники ще не встигли його прибрати, а в інших – заважають припарковані автомобілі.

Наприклад, поруч зі стадіоном Олімпійський тротуари чистить спецтехніка комунальників та приватних компаній, але роблять це тільки в районі метрополітену. Вулиця Велика Васильківська важкопрохідна для пішоходів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...