facebook

Молодий українець поїхав до Німеччини на заробітки і потрапив у страшну ДТП: чоловіку потрібна допомога

У Німеччині двоє українців на слизькій дорозі з ожеледицею потрапили у ДТП: автомобіль злетів з проїжджій частини і врізався у дерево. Від удару чоловіки вилетів з легковика, один з них опинився у тяжкому стані, його шпиталізували у стані коми. Зараз він потребує термінової допомоги.

Про це ТСН.ua розповіли родичі постраждалого Сергія Смоквіна, передає “Це моя Україна”.

Страхова компанія, за їхніми словами, готова відшкодувати лише 45 тисяч євро, а вартість лікування вже перевищила 90 тисяч.

У 33-річного чоловіка була серйозна травма голови: мозкова травма з кровотечею, перелом черепа, політравма з пневмотораксом. Його знайшли непритомним, вже у стані коми, в полі з сильним переохолодженням. Після операції його ввели у штучну кому, а 19-20 січня Сергія почали виводили із неї.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

8 лютого родичі отримали змогу поспілкуватися з ним відеодзвінком.

“Він ще не розмовляє, рухає очима, вчора трохи рухав головою, пальцями рук. Лікар сказав, що чутливість ніг у нього є, залишилась, що, можливо, він не рухає ногами у зв’язку з прийманням деяких ліків. Прогнози лікарів гарні”, – говорить цивільна дружина Сергія Тетяна.

“Із посольства до мене прийшов лист, що страхова компанія відмовилася оплачувати лікування. Але нам сказали, що трохи страхова готова покрити. Він сам не дихає, йому потрібен реанімобіль з лікарями. Із страховою зв’язалися знайомі, він страхувався в Польщі, страхова сказала, що там невелика страховка, сума не перекриває вартість лікування. Але нам сказали, що вони не відмовлялися від фінансування. Там адвокат сказав, що відмовилися. Тому зараз з’ясовуємо”, – додає дружина Сергія.

Родичі вже відправили усі необхідні документи до Німеччини і сподіваються в найближчий час дізнатися більше інформації щодо страхової.

“Ми говорили з лікарем, вони вже готові відправити його до нас“, – додала дружина.

Наразі Сергій Смоквін перебуває в лікарні міста Єна к Німеччині. Він на штучному диханні. Рідні не мають можливості оплатити лікування за кордоном та подальшу реабілітацію на території України. Вони організували збір коштів через соціальні мережі. Вдома, окрім сестри та дружини, на Сергія чекають троє маленьких дітей.

Як додала дружина, Сергій офіційно працював у Польщі. А в Німеччині він хотів підписати договір, щоб отримати роботу там. Щодо іншого постраждалого в аварії, кажуть, він отримав менш серйозні травми і вже повернувся до України.

Реквізити для допомоги Сергію:

4149499371337146 Чеховська Тетяна Петрівна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...