facebook

Лікар продав немовля, батьки якого не змогли оплатити рахунки за пологи

Акушер силою відібрав хлопчика у пари, а самих батьків охоронці вивели на вулицю.

Інформує – джерело.

Лікар акушер-гінеколог в одному із пологових будинків Пакистану продав новонароджену дитину.

Про це пише видання ARY News. Повідомляється, що інцидент стався в містечку Туламба, що в провінції Пенджаб.

За даними поліції, кілька днів тому жінка народила хлопчика в приватній лікарні. Але ціна за пологи виявилася непідйомною для молодої пари – чоловік з дружиною не змогли оплатити медичні рахунки. Як лише пара сказала, що у них немає таких грошей, які вимагає пологовий будинок, лікар, який приймав пологи, запропонував їм продати новонародженого для оплати його послуг.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Батьки відмовилися від такої пропозиції. Але лікар силою відібрав хлопчика у пари, а самих батьків охоронці вивели на вулицю. А вже через кілька годин акушер знайшов покупця на дитину – чоловіка на ім’я Фейсал. Пара одразу звернулася до поліції і написала заяву на лікаря.

«Прийнявши оперативні заходи у зв’язку з цим повідомленням, поліція провела рейд у лікарні і затримала лікаря. За словами джерел, адміністрація лікарні чинила тиск на пару, щоб ті не звернулися до суду», – пише видання. Цей інцидент обурив користувачів мережі зі всього світу.

Зокрема, користувачі соцмереж пишуть, що «цей лікар – тварина, і його слід ізолювати, бажано в зоопарку, оскільки він являє небезпеку для суспільства». А інші небайдужі люди пропонують зібрати гроші для бідних батьків на GoFundMe, щоб «з цього моменту у дитини була краще життя».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...