facebook

Новини України: як вихователька у луцькому дитсадку “заспокоює” дітей

У луцькому дитсадку вихователька знущалася з дітей: роздавала потиличники та заклеювала рот скотчем.

У луцькому дитсадку вихователька знущалася з дітей: роздавала потиличники та заклеювала рот скотчем.

Про це повідомляє ІА “Конкурент”.

Інцидент трапився у одній із груп дитсадочка №37. Вихователька знущалася з чотирирічних дітей перед усією групою. При цьому вона говорила малюкам, що це “секретик”.

Про знущання батьки дізналися випадково, коли діти почали приходити з садка з синцями й подряпинами. Вони, нібито, не хотіли лягати спати і шуміли.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Завідувачка садочка Валентина Вінник запевнила журналістів, що подібних ситуацій у них ніколи не траплялося. А вихователька, яка заклеювала рот дитини скотчем, має 30 років педагогічного стажу. За словами керівниці садочка, ситуація має вирішитися в інтересах дітей.

Тим часом в управлінні освіти Луцькради кажуть, що скотчем вихователька ніби-то намагалася “прилякати” дуже активного хлопчика.

“Був скотч, тому що дітки обривають всі ці картинки, і вихователь їх канцелярським скотчем підклеює. Скотч був тоненький. Він (хлопчик – ред.) дуже шумів, дуже кричав, мама стверджує, що він активний хлопчик. І вихователька, маючи скотч в руках, каже йому: “Зараз заклею ротика”. Так його прилякала. Так пояснює вихователька”, – коментує начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

Наразі вихователька відсторонена від роботи. За словами чиновниці, “чисто з людської позиції” вона не може не дати виховательці допрацювати до пенсії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...