facebook

Сніг до початку квітня: синоптик дав несподіваний прогноз погоди на весну

В Україні очікуються температурні гойдалки до Великодня. Народний синоптик Леонід Горбань спрогнозував, якою буде погода в березні 2021 року.

Повідомляє – джерело.

За його словами, перший місяць весни в Україні буде зі снігом, передає Сегодня. “У березні – 1, 2, 3 числа – ще пройде сніг. А ось 7-8-го я поставив сніг з дощем. Тому що на деяких територіях сніг, а на деяких – дощ. Це підхід циклону”, – розповів Горбань. Синоптик стверджує, що сніг йтиме до початку квітня. Крім того, в Україні очікуються температурні гойдалки до Великодня, що відзначається цього року 2 травня.

Горбань зазначив, що стабільного тепла варто чекати лише в середині травня. Коли в Україну прийде потепління Синоптик прогнозує, що після сильних морозів погода в Україні в останніх числах лютого і на початку березня різко зміниться. Очікується значне потепління, температура повітря в деяких регіонах 24-26 лютого підніметься до +17…+ 19 градусів.

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, коли в Україну прийде справжня, а не календарна весна 2021. За його словами, з березня морози в Україні вщухнуть, але справжнє тепло прийде лише в травні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Погода в Україні різко зміниться в кінці наступного тижня – в суботу, 20 лютого, вдень очікується до -13 градусів, а вже в неділю максимальна денна температура прогнозується +3.

Весна 2021 вже не за горами, синоптики вже склали прогноз. Якщо вірити раннім тенденціям, то на нас чекає тепла весна з помірними опадами.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...