facebook

“Франківськ, не хворійте!”: у Буковелі сотні туристів утворили чергу на підйомник

Українців не стримали заяви уряду про введення карантину найближчими днями на Прикарпатті. Тисячі туристів перед вихідними хлинули на Буковель, який знаходиться в горах Франківщини, і де незважаючи на карантин, можна відпочивати.

Повідомляє – джерело.

На Інстаграм-сторінці Blacklistif оприлюднено сторіс з відео про те, яка обстановка панує на курорті. Видно, що сотні людей без масок, перебуваючи в скупченні без дотримання норм безпечної дистанції, стоять у черзі на одну гірських атракцій Буковелю.

Черга з кількох сотень людей традиційно утворилась біля одного з підйомників, пишуть Версії з посиланням на Галицькі Гроші.

“Черги нема, пацани! Передаю Франківську вітання. Франківськ, не хворійте”, – коментує автор відео.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Цю ж інформацію легко перевірити через сайт курорту:

Нагадаємо, що днем раніше відомий інфекціоніст, викладач школи охорони здоров’я НАУКМА Володимир Курпіта, назвав ймовірну причину спалаху COVID-19 на Івано-Франківщині.

“Збільшення кількості хворих там – результат непродуманої політики щодо відкриття Буковелю, куди приїжджають не тільки українці, але і європейці. Там були поляки і британці, не виключено, що могли завезти туди нові штами вірусу, в тому числі і британський“, – відзначив лікар.

За його словами, поки що нові випадки захворюваності зростають не по всій Україні, а лише в окремих областях – Закарпатська, Івано-Франківська, Вінницька та в Києві.

Як відомо, з 22 лютого на Франківщині вводиться червона карантинна зона. Примусово закриють заклади харчування, кінотеатри, спортклуби.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...