facebook

91-річна бабуся знайшла собі 31-річного ловеласа: у хлопця ще п’ятеро літніх коханок

Різниця у 60 років не перешкода для кохання: незвична пара зламала усі стереотипи

Повідомляє – джерело.

Цю дивовижну історію розповідає британське видання Daily Mail. Цікаво, що на відміну від багатьох подібних історій, Джонса саме фізично притягує до його партнерки і вони мають дуже активне статеве життя.

Як зізнається старенька, вона може закинути ноги йому на плечі, а більшу частину часу разом вони проводять у ліжку. Коханці познайомилися в книжковому магазині у 2009 році. Марджорі в той час була одна, розлучившись з чоловіком 37 років тому, і зрештою погодилася на побачення з Кайлом

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому Марджорі не єдина жінка Кайла — він зустрічається ще з п’ятьма жінками за 60 і навіть не соромиться приводити їх додому до 51-річної матері.

Маккул була збентежена таким образом життя, але урешті-решт змогла заспокоїтися. “Спочатку я ревнувала його до інших, але він завжди повертається до мене і каже, що я найкраща. У фізичному плані у нас чудові стосунки. Я дивуюся собі, дивуюся йому. <…>

Нема нічого кращого. Я вдягаю сексуальну білизну. Правда, намагаюся ліфчик не знімати в ліжку, тому що у мене майже нічого не залишилося”, — стверджує жінка.

Кайл зізнається, що його завжди приваблювали старші жінки (такі сексуальні вподобання також називають геронтофілією), а його перший секс стався у 18 років з 51-річною жінкою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...