facebook

Не встигають спалювати тіла: Чехія на порозі катастрофи через COVID-19

У Чехії понад 40% зроблених за добу тестів на коронавірус виявляються позитивними.

У Чехії б’ють на сполох. Понад 40% зроблених за добу тестів на коронавірус виявляються позитивними. Частка важко хворих на максимумах з початку пандемії. Крематорій у Карлових Варах не встигає спалювати тіла загиблих.

Передає – джерело.

“Такої ситуації, як зараз, у нас ще не було, вона надзвичайно серйозна. Необхідно запобігти тотальній катастрофі. Драматично зростає число хворих на коронавірус, що знаходяться в реанімації і підключені до апаратів ШВЛ.

Сьогодні будемо обговорювати ситуацію з медиками, з профспілками, з опозицією. Увечері знову відбудеться засідання Кабміну. Звичайно, поки не йде й мови про відновлення занять у школах”, – заявив після засідання уряду прем’єр Андрій Бабіш, його цитує РИА Новости.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, крематорій у Карлових Варах не встигає спалювати тіла загиблих. За останню добу в Чехії зафіксували 15 672 нових хворих на коронавірус, це другий показник після 6 січня. Загальна кількість хворих в країні становить 127 240 осіб, з яких 6817 госпіталізовано.

Водночас колишній президент Вацлав Клаус (79 років), який активно виступав проти противірусних обмежень і вакцинації, заразився коронавірусом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...