facebook

У Києві 12-річний хлопець вистрибнув з вікна ліцею

У Києві 12-річний хлопець вистрибнув з вікна ліцею

КИЇВ. 25 лютого. УНН. У Дніпровському районі Києва 12-річний хлопець вистрибнув з вікна ліцею. Про це журналісту УНН повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Цитата

На запитання, чи дійсно на вулиці Туманяна з вікна ліцею №208 вистрибнув хлопчик, у пресслужбі відповіли: «Є така подія, хлопчику 12 років, наразі проводиться перевірка. Правова оцінка буде надана після перевірки».

На уточнююче запитання, з якого поверху він вистрибнув, в пресслужбі відповіли: «По фото приблизно з третього поверху».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначимо, що в ЗМІ повідомляється, що перед стрибком хлопець, знімав відео на телефон. Його було госпіталізовано.

Останнім часом в Україні побільшало схожих трагічних випадків з дітьми.

Так, у Києві 12-річна дівчинка випала з вікна квартири на восьмому поверсі багатоповерхівки, потерпілу з численними травмами доставили до лікарні.

У ліцеї у Боярці, що неподалік від Києва, 16 лютого дві семикласниці отруїлися препаратом “Дротаверин”, одна дівчинка загинула, інша — госпіталізована. Пізніше у прокуратурі повідомили, що дві учениці “побачили в одній із соцмереж відео із закликом випити 40 таблеток медичного препарату і вирішили спробувати”, що в результаті і привело до трагедії. Розпочато кримінальне провадження за фактом доведення дівчат до самогубства.

Наступного ж дня після інціденту стало відомо, що в Умані на Черкащині в школі дві восьмикласниці наковталися пігулок та потрапили до лікарні.

Неповнолітня дівчина у Добропіллі на Донеччині також наковталася пігулок і потрапила до лікарні з отруєнням.

В Одесі 13-річну дівчину переїхав поїзд, зі слів машиніста, вона лягла прямо на рейки. Поліцейські розслідують обставини загибелі малолітньої одеситки.

Також днями стало відомо, що у справі про самогубство 10-річного хлопчика у селі Чайки на Київщині, що сталося наприкінці січня, перевіряють можливу участь малолітнього у соцгрупах суїцидального характеру для підлітків, за правилами яких діти повинні вчинити спробу закінчити життя самогубством.

На тлі цього Уповноважений з прав дитини в Україні Микола Кулеба заявив, що підтримує заборону в Україні соцмереж, в яких немає контролю за шкідливим для дітей контентом, зокрема мережі Tik Tok.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...