facebook

Новий “канал Медведчука” заблокували після першої ж години ефіру

26 лютого, о 18:00 у супутниковому та онлайн-ефірі “Першого незалежного” каналу, купленого компанією колишніх співробітників холдингу Тараса Козака, розпочалося мовлення у новому форматі.

Ведучий та співвласник ТОВ “Медіахолдінг Новини” Руслан Коцаба зазначив, що у Києві для каналу облаштували студію. Про це пише “Детектор Медіа”.

Передає – джерело.

В ефірі новий канал представили ведучі та співзасновники В’ячеслав Піховшек, Діана Панченко, Ростислав Сухачов, Надія Сасс та інші. Вони повторили свою позицію щодо незаконності закриття каналів Медведчука та розповіли про новий канал.

Запущений телеканал “Перший незалежний” одразу відключили від супутника. Зараз його мовлення відключають і в кабельних мережах. Журналісти медіахолдингу Козака знову перейшли на YouTube. Секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу 26 лютого заперечив вплив Радбезу на це рішення, пише Уніан.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Те, що стосується ситуації з супутниками й іншими речами, це господарські справи тих людей, які цим займаються. Ми до цього не маємо ніякого відношення”, – пояснив Данілов.

Раніше президент Володимир Зеленський запровадив санкції проти “правої руки” Віктора Медведчука – Тараса Козака, якому належать телеканали Newsone, 112 Україна та ZIK. Відповідний указ глава держави підписав 2 лютого.

Козак був помічений у фінансових зв’язках з терористичною організацією. Таке юридичне визначення мають дві самозвані контори Кремля “ЛНР” і “ДНР”. Гроші, отримані від таких структур, у всьому світі одразу стають злочинними.

Але саме з них, твердить РНБО, фінансувалися три інформаційні кнопки. Нагадаємо, що після рішення РНБО та президента про санкції щодо подружжя кумів Путіна – Віктора Медведчука та Оксани Марченко, під арешт потрапили їхні численні майнові активи.

У центрі уваги опинилась величезна тіньова бізнес-імперія Віктора Медведчука, збудована на зв’язках із очільником Кремля та політичній корупції в Україні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...