facebook

Дворічний хлопчик та чотирирічна дівчинка жили серед сміття і їли бродячих собак

Поліцейські врятували двох малих дітей із помешкання, вкритого пліснявою, де вони жили серед купи сміття. Діти були у брудних підгузниках та їли м’ясо бездомних собак.

Чотирирічну дівчинку та її дворічного брата співробітники міліції знайшли в убогій квартирі, після того як зацікавлені сусіди повідомили про це органи влади.

Діти жили з матір’ю та бабусею в Харкові.

На кадрах із жахливої ​​сцени видно, як офіцери пробираються через сміттєві кучугури, перш ніж винести малечу.

Свідки заявили, що на хлопчикові був одягнений лише повторно використаний підгузник, оскільки іншого одягу у нього не було.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Малюка загорнули в ковдру і так передав офіцерам місцевий житель, після чого обох дітей доставили до лікарні на обстеження.

Волонтер Євген Зуб, який знімав операцію рятувальника на камеру, сказав: “Мати, бабуся та діти випорожнювалися прямо на підлозі. Я багато що бачив, але таке вперше”.

Сусіди повідомили, що в квартирі були таргани, які падали зі стелі і доносився неймовірний сморід.

Жінки набивали свій будинок відходами зі сміттєвих мішків, які вони збирали роками.

Туалет у квартирі не працював, а водопостачання давно перекрили за неоплачені рахунки.

Також на місці події були захисники прав тварин, які розслідували повідомлення про те, що мати ловить бездомних собак і використовує їх м’ясо для годування своїх дітей.

Активісти врятували чотирьох собак, яких виявили замкненими в одній із кімнат.

Представник правоохоронних органів Олександр Сало заявив: “Кримінальну справу за зловмисне невиконання зобов’язань щодо виховання дітей розпочато проти матері”.

Мати, яка, як повідомляється, мала п’ятьох дітей від різних чоловіків, раніше була позбавлена ​​батьківських прав, втративши батьківське піклування над своєю старшою донькою. Двоє інших дітей перебували за рішенням суду у дитячому будинку. Туди ж, скоріш за все, відправлять і малечу, поки суд не вирішить їх подальшу долю.

Якщо матір буде визнано винним, їй загрожує до п’яти років в’язниці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...