facebook

20-річна вчителька оральним сексом допомагала 13-річному учневі «освоїтись»

В Австралії 13-річний хлопець подав до суду на свою колишню вчительку.

Він звинувачує її у розбещенні та вимагає компенсацію у розмірі 1 млн австралійських доларів (21,5 мільйонів гривень), повідомляє Daily Mail.

Юнак потрапив до престижної школи-інтернату у Квінсленді. Він не одразу зміг адаптуватися, адже навчальний заклад був великий, а учнів змушували дотримуватися багатьох правил. 20-річна вчителька вирішила допомогти хлопцю освоїтися.

Вона приділяла учню багато увагу та підвозила його додому. За словами адвоката, безневинні торкання переросли в поцілунки, а потім оральний секс і статеві акти. Батьки помічали, як вчителька торкається до їхнього сина, коли їздили на спортивні заходи в школу.

Мати хлопчика зазначила на суді, що одного разу вчителька напросилася до підлітка в гості, щоб перевірити домашню базу навчання хлопця. Тоді їй це здалося дивним, але погодилась, адже зраділа увазі до сина. Дівчина прийшла одягнена “як підліток”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наступного дня мати побачила їх у піжамах у спальні на одному ліжку, учителька одяглася і поїхала. Батьки почали бити на сполох, коли знайшли у хлопця записки від неї. У листах вона писала про кохання до підлітка і цитувала відверті рядки з пісень групи Savage Garden і співачки Селін Діон.

Записки батьки показали в школі, після чого вчительку усунули від роботи, а стосунки з хлопцем завершилися.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...