facebook

Молода українка, яка потрапила у жахливу ДТП поблизу Перемишля, чудом вижила і потребує допомоги

Українка Анастасія Кочеткова, яка потрапила у моторошну ДТП поблизу Перемишля, без свідомості перебуває в реанімації місцевого шпиталю.

Дівчину двічі прооперували, стан важкий, але стабільний. Інформує – джерело.

Про це зазначила подруга потерпілої Іванна Андрейків на своїй сторінці у Facebook.

”Друзі, усім привіт!!! Щиро прошу вашої допомоги, наша подруга, кам‘янчанка. ДТП в Польщі 06/03., м.Перемишль.Анастасія Кочеткова серед постраждалих, знаходиться в реанімації (без свідомості), випускниця нашого університету КПНУ ім. Івана Огієнка., економічного факультету. По можливості поширте в групах, потрібна ваша допомога! Будь ласка!Нехай добрий Господь допоможе!ПриватБанк 5168-7573-4476-1715 мама – І. О. Стадніченко”, – написала Іванна Андрейків. Додаткову інформацію про стан Анастасії дала турфірма з Кам’янець-Подільського, де працює дівчина:

“Мама Іра ідентифікувала донечку, Настуню Кочеткову. І здала тест ДНК.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вчора Настю Кочеткову екстрено прооперували в шпиталі Перемишля, Польща. Було 2 операції, лікарі давали їй 24 години як показник. Кажуть: ЧУДО!!!

Стан вже більш стабільний. Але дуже важкий. Вона в реанімації. Сильна набряклість обличчя. Без свідомості. Уточнила у Консула питання про оплату лікування, чи покриває його Уряд Польський / Український, на що була відповідь:

«Ні. Покриває Страхова компанія або квитанція. Причому рахунок буде тисячами, були складні 2 операції ». Поки що з неперевірених джерел: Буде РАХУНОК”, – йдеться у дописі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...