Інтимне: Ми не теща і зять, ми – коханці!

Однак на людях ми продовжуємо грати свої ролі… Я познайомився зi своєю майбутньою дружиною в iнститутi. Вона приїхала до мiста зi села i навчалася на першому курсi. Я був мiським хлопцем i вчився на останньому курсi.

Марiйка не була першою красунею, просто дуже милою дiвчиною з гарною фiгурою. Ми покохали одне одного, побралися. Я одразу пiсля вишу потрапив на роботу в державну структуру. Жили ми з моїми батьками.

З матiр’ю дружини, сiльською вчителькою Галиною Петрiвною, я не часто бачився. Вона була ще доволi молодою жiнкою, народила доньку в 17 рокiв, тож була старшою вiд мене на 13 рокiв, i я нiяк не мiг примусити себе називати її мамою. Галина Петрiвна рано овдовiла й так i не знайшла собi пари.

Трималася вона зi мною i моєю родиною доволi привiтно, але прохолодно, можна було подумати, що вона вважає себе вищою за нас. Думаю, все через те, що походила вона з родини сiльського священика, який мав свого часу велику парафiю. Батьки її померли рано, тож вона мусила сама виховувати донечку, привчилася до важкої працi в селi.

Але моя теща, попри скруту, намагалася пильнувати себе (манiкюр, доглянуте волосся, шкiра тощо). Слiд додати, що вона була дуже вродливою жiнкою — бiлявка зi стрункими ногами й вражаючим бюстом, чимось подiбна на французьку кiнозiрку. Хоча це я зрозумiв значно пiзнiше.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Марiйка пiсля вишу нiяк не могла знайти собi роботи. Не хотiла просто сидiти вдома, влаштовувалася будь-де, але все це були якiсь колл-центри, все без офiцiйного оформлення. Вона навiть трудову книжку вперше отримала через три роки пiсля навчання. Тим часом у мене почалися проблеми: спочатку захворiли й померли одне за одним тато й мама. Потiм “накрилася” моя успiшна робота, i я став задовольнятися, як i моя дружина, всiлякими тимчасовими заробiтками. Згодом довелося продати квартиру й переїхати жити в село, до тещi. Там я, не привчений до працi на землi, зiткнувся з чималими труднощами.

Моя теща жартувала, що в мене обидвi руки лiвi, а коли була особливо роздратована, казала, що я травмувався при народженнi: мене акушери тягнули за руки. Тож, самi розумiєте, нашi стосунки не можна було назвати надто теплими. Тим часом у Марiйки з’явилася нагода поїхати на заробiтки в Iспанiю. Вона дуже переживала, чи я вживуся з її мамою, але особливого вибору в нас не було.

Першi мiсяцi минули непомiтно серед трудових буднiв. Марiйка бiльш-менш непогано влаштувалася, писала, що вже опанувала мову. А потiм, на мiй день народження, сталося те, що сталося. Галина Петрiвна привiтала мене й поцiлувала в губи. Вiд несподiванки я вiдповiв на поцiлунок, а моя теща не вiдсахнулася. Далi все було, як у туманi, через кiлька хвилин ми вже кохалися.

Менi було i добре, i соромно. Я не знав, як поводитися далi. А вночi Галя знову прийшла до мене, i вiдтодi ми живемо, як чоловiк з дружиною. Не знаю, що думають нашi односельцi. Сподiваюся, що вони нi про що не здогадаються, адже тодi в школi Галину зацькують. На людях ми продовжуємо грати ролi тещi й зятя. Ми нiяк не наважимося сказати правду Марiйцi, але знаємо напевно, що не розлучимося. Може, я i боягуз, але в душi сподiваюся, що моя дружина зустрiне на чужинi когось i сама захоче розiрвати нашi стосунки.

ANTONIUK KRISTINA

annashchesna

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

8 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

8 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

11 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

12 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

14 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

16 години ago