facebook

Замерз у будинку без опалення та в умовах жахливої антисанітарії: у Запорізькій області трагічно загинув 5-місячний хлопчик (фото і відео)

У м. Кам’янка-Дніпровська Запорізької області у будинку без електропостачання та опалювання помер хлопчик, якому було лише 5 місяців.

Повідомляє – джерело.

Про це інформує Нацполіція на своєму офіційному сайті.

Про смерть дитини правоохоронцям повідомили 10 березня приблизно о 5-тій годині ранку. До місця трагедії прибули слідчо-оперативна група відділення поліції на чолі з керівництвом, інспектори ювенальної превенції поліції, спеціалісти соціальних служб.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В ході слідства з’ясувалося, що загибла дитина проживала із матір’ю та дворічною сестрою у господарській будівлі. Її орендувала 28-річна жінка, яка перебралася з Енергодару.

У цій будівлі не було електропостачання та опалення, панувала сильна антисанітарія. Жінка не має місця праці, а також не перебуває на обліку служби у справах дітей Кам’янка-Дніпровської територіальної громади.

Під час допиту матір розповіла, що пішла до сусідки, начебто щоб зробити зачіску, а дітей залишила самих. Потім жінки придбали пиво і стали його розпивати. Фігурантка переконує, що вона була відсутня дві години, а вдома було “трішки холодно”. Потім вона повернулася, нагодувала сина і лягла спати. За її словами, коли вона прокинулася, немовля вже було мертвим.

Тіло дитини відправили на судово-медичну експертизу для з’ясування причин смерті. Сестра загиблого наразі проходить повне медичне обстеження в одній із місцевих лікарень.

Її подальшу долю вирішить служба у справах дітей Кам’янсько-Дніпровської територіальної громади. У зв’язку зі смертю дитини поліція порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...