facebook

Завідуюча дитсадком з Балаклійського району піде під суд за привласнення грошей

Завідуюча дитсадком з Балаклійського району піде під суд за привласнення грошей Лозівська місцева прокуратура Харківської області направила до суду обвинувальний висновок у відношенні колишньої завідуючої дитячим садом з Балаклійського району, підозрюваної в службовій підробці і привласненні коштів (ч. 2, 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК).

Передає – джерело.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

«В ході досудового розслідування встановлено, що жінка, користуючись своїм службовим становищем, вносила в табелі обліку завідомо неправдиві відомості про відпрацьований робочий час працівників закладу, які фактично не працювали, а значилися« на папері », бюджетні кошти, які виділялися на заробітну плату, привласнювала собі », – йдеться в повідомленні.

Якщо на початку розслідування збиток, нанесений підозрюваної, налічував 50 тис. гривень, то до моменту передачі справи до суду загальна сума збитку склала вже 300 тисяч. Підозрюваної загрожує до восьми років позбавлення волі з подальшим позбавленням на строк до трьох років права займати певні посади та займатися певною діяльністю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...