facebook

Спочивай з миром!: на Донбасі загинув український боєць

На Донбасі в суботу, 13 березня, під час виконання службових обов’язків загинув військовий із зони ООС Дмитро Бухтіяров. Йому було 45 років.

Передає – джерело. Деталі розповіли в пресслужбі Кремінської міської ради на сторінці у Facebook. Як наголошується в повідомленні, Дмитро Бухтіяров проходив військову службу за контрактом у різних підрозділах Збройних Сил України з 2015 року.

Точна причина та місце смерті та українського захисника не вказана. “13 березня під час виконання службових обов’язків загинув 45-річний боєць ООС, Дмитро Юрійович Бухтіяров. Він проходив військову службу за контрактом у різних підрозділах Збройних Сил України з 2015 року.

Чоловік відрізнявся сміливістю, наполегливістю і мав загострене почуття справедливості, любові до рідної землі. У Дмитра залишилася дружина, двоє дітей і батьки”, – йдеться в повідомленні пресслужби.

Кремінська міська рада висловила співчуття родичам загиблого і повідомила, що прощання з бійцем відбудеться у вівторок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Кремінська міська рада висловлює щирі співчуття родині загиблого.

Спочивай з миром, Воїн. Вічна Вам пам’ять. Церемонія прощання відбудеться у вівторок, 16 березня, о 10:00 в Будинку Культури, на Червоній Площі”, – додали в міській раді.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...