facebook

iPhone 4 пролежав півтора роки на дні озера і вижив

Багато з нас до сих пір вважають iPhone 4 найкращим смартфоном, який Apple коли-небудь випускала. Для свого часу він був справжнім проривом, та й в плані дизайну складно уявити щось настільки бездоганне і збалансоване. Однак з’ясувалося, що іноді iPhone 4 може захоплювати не тільки своїм приголомшливим зовнішнім виглядом, але і небувалою витривалістю.

01-121

У березні 2015 року житель штату Пенсільванія Майкл Гантрум під час зимової риболовлі випадково впустив свій улюблений смартфон в озеро Кайл. Бідолаха вже почав забувати про свою втрату, як раптово в зв’язку з дефектом греблі місцева влада у вересні того ж року прийняли рішення осушити озеро.

Прогулюючись з металошукачем в пошуках втрачених скарбів, місцевий житель Деніел Калгрен випадково натрапив на смартфон, який спочивав під 1,5 метрами бруду і глини. Калгрен приніс апарат додому, почистив його і поклав у рис. На його подив, через два дні iPhone вдалося включити: смартфон працював, як ні в чому не бувало.

02-77

Дізнавшись номер телефону та електронну адресу власника, Деніел зв’язався з Гантрумом, і зараз апарат вже на шляху до свого господаря. Ну, а щоб ви не зваблювалися щодо водонепроникних властивостей iPhone 4, на всякий випадок згадаємо одну важливу обставину: на смартфон був надітий захисний чохол Otterbox.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...