facebook

В лікарнях Києва перебувають тяжкопоранені військові, яким потрібна допомога – волонтер(фото +18)

Волонтер Наталія Юсупова просить допомогти українським захисникам, які втратили кінцівки на передовій та зараз знаходяться в госпіталях в Києві та Ірпені.

Про це вона пише у Facebook.

“В одній з палат лежать відразу три бійці з ампутацією, все дуже молоді, молодшому 21 рік, найстаршому – 26. Воїну, у якого немає двох кінцівок, вчора було настільки боляче, що він кричав на всю палату. Страшні болі у хлопців, ніг немає до стегна у морпіхів, мучаться, не сплять. Доктора роблять все можливе і волонтери намагаються “, – написала Юсупова.

Вона зазначила, що волонтери відвідали в госпіталі Ірпеня воїнів, які втратили кінцівки.

“Відвезли їм соки, йогурти, м’ясне, фрукти. З там близько 15 осіб з ампутацією. У Київський (госпіталь. – Ред.) Також закуповуємо ті ж потреби, щоб у хлопців все було”, – зазначила вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водночас Юсупова просить взяти участь у купівлі квадрокоптера для фронту. Це коштує 53 тис. Грн, 14 тис. Вже зібрано.

“На фронті загострення, багато поранених за останній час і є вбиті. Окупанти обстрілюють наші позиції кожен день.

Прошу допомогти з покупкою квадрокоптера, і спасибі всім хто допомагає за кожну копійку. Карти для допомоги 5375 4141 2065 9130 або 5375 4141 0204 7676, обидві монобанк”, – додала волонтер.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 15 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...