facebook

У Франції виявили новий варіант коронавірусу, який не можуть виявити звичайні ПЛР-тести

Французькі органи охорони здоров’я повідомляють про новий варіант коронавірусу, який неможливо виявити за допомогою звичайних ПЛР-тестів. Це було виявлено фельдшерами в лікарні в місті Ланніон, що в регіоні Бретань.

 

 

Про це повідомляє Česka televize.

У французькій Бретані вони повідомили про декількох пацієнтів, які мали типові симптоми covid-19, але мали негативний тест на ПЛР.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Інфекція була підтверджена лише більш детальним аналізом зразків, відібраних з більш віддалених частин дихальних шляхів, або аналізом крові. Місцеві органи охорони здоров’я заявили, що “будуть проведені дослідження, щоб з’ясувати, як цей варіант реагує на вакцину, а також на антитіла, утворені під час попереднього захворюваня коронавірусною інфекцією”.

Навіть у Бретані, яка ще не відчула приходу третьої хвилі епідемії жодним різким чином, останні випадки нових випадків зростають швидше. В даний час одним із найбільш постраждалих регіонів Франції є Париж та його околиці, де відділення інтенсивної терапії наближаються до своїх можливостей. Зараз більшість пацієнтів у французьких лікарнях перебувають у ліжках інтенсивної терапії, коли було введено другий національний карантин у країні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...