facebook

Британські євроскептики обрали нового лідера

Британська Партія незалежності сполученого королівства визначилася з новим головою. Ним став євродепутат від Великобританії Пол Наттолл.

19380543_303

Британська Партія незалежності сполученого королівства (UKIP) обрала своїм новим головою євродепутатата Пола Наттолла. Його кандидатуру підтримали у понеділок, 28 листопада, 62 відсотки членів партії, повідомляє інформаційна агенція dpa. Наттолл є депутатом Європарламенту від Великобританії з 2009 року.

Партія незалежності сполученого королівства, яка домагалася виходу Великобританії з Європейського Союзу, після відставки багаторічного очільника Найджела Фараджа перебувала у кризі через пошук нового лідера. Фарадж неочікувано подав у відставку невдовзі після тріумфального для євроскептиків рішення британців вийти з Євросоюзу, ухваленого на референдумі 23 червня. Його на цій посаді 16 вересня змінила Даян Джеймс. Однак через 18 днів вона подала у відставку та заявила, що не володіє достатнім авторитетом і повною підтримкою колег у Європарламенті та в партії.

 

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...