facebook

На Львівщині 11-річна сирота терміново потребує коштів на операцію

11-річна Еля Р. з одного з дитячих будинків Львівщини потребує термінової операції на хребті.

Під час обстеження у дівчинки виявили пухлину. Аби після операції Еля знову могла ходити, її хребет слід зафіксувати спеціальною металевою конструкцією. Її вартість разом з аналізами становить 60 тис. грн. Оскільки у дитини немає рідних, вихователі просять небайдужих про фінансову допомогу, передає Zaxid.net.

Хвороба в Елі виникла несподівано. Дівчинка бавилася, спіткнулася і впала. З того часу вона постійно скаржилася на біль у хребті. Консервативне лікування не допомагало. Врешті дитині зробили комп’ютерну томографію, яка показала компресійний перелом тіла другого поперекового хребця. Нейрохірурги Львівської міської дитячої лікарні, що на вул. Пилипа Орлика діагностували в Елі пухлину із стисненням спинного мозку.

Щодо подальшого лікування дівчинки лікарі скликали консиліум, до якого увійшли дитячі онкологи, гематологи, радіологи і нейрохірурги. Спільно дійшли висновку, що дитину треба якомога швидше оперувати.

Щоб після операції не було повторного перелому, стиснення спинного мозку і дівчинка могла ходити, їй потрібно поставити спеціальну металеву конструкцію, яка фіксуватиме хребет. З цією конструкцією дівчинка житиме все життя. Дитину візьмуть в операційну, як тільки буде металева конструкція.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Допомогти Елі визвався БФ “Крила надії”, який просить приєднатися до збору грошей на конструкцію для дівчинки.

5169330511367333 – карта ПриватБанк;

UA533253210000026005053715836 код ЄДРПОУ 35620901 – для переказу з інших банків.

Призначення платежу — “Благодійна допомога для Елі”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...