facebook

Померла у лікарні 9-річна дитина, батьки звинувачують медиків у смерті сина

У Чернівцях поліцейські розслідують обставини смерті 9-річного хлопчика.

Трагедія трапилася 15 березня. Як розповіли батьки місцевим ЗМІ, того дня дитині різко стало зле: у нього підняла температура та болів животик. Батьки консультувалися із сімейним лікарем і спочатку лікували малого вдома, запідозривши проблеми із жовчним, які вже у хлопчика турбували раніше. Та коли дитина почала задихатися, викликали швидку.

Хлопчика госпіталізували до міської дитячої лікарні. Батьки дорікають медикам, які, не зважаючи на важкий стан дитини, зволікали із реанімацією.

Лікарі допускали у школяра апендицит і навіть цукровий діабет, проте діагноз не підтвердився. Лише згодом у хлопчика діагностували важку форму двосторонньої вірусної пневмонії. Коронавірусу при цьому у дитини не виявили.

На жаль, маленького пацієнта врятувати не вдалося. Того ж дня, хлопчик помер у реанімаційному відділенні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вбиті горем батьки звинувачують медичних працівників у халатності та неправильному діагностуванні хвороби що призвело до смерті їхнього сина. 45-річний батько звернувся у поліцію.

Слідчі розпочали досудове розслідування. Справу попередньо кваліфікували як неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...