facebook

Трагедія сколихнула всю Україну: підліток жорстоко розправився з жінкою-листоношею, “сподівався забрати…”

17-річний підліток забивши жінку-листоношу сокирою і сподівався забрати гроші з її сумки 

У місті Сарни, що на Рівненщині, 17-річний підліток забивши жінку-листоношу сокирою і сподівався забрати гроші з її сумки

Як повідомляє Politeka.net, з посиланням на пресслужбу поліції Рівненської області, в місті Сарни сталося криваве вбивство. За версією слідства, 17 річний місцевий житель забив жінку-листоношу сокирою, коли вона приїхала на велосипеді до одного з приватних будинків. Після розправи, хлопець забрав сумку з 18 тисячами гривень і сховав велосипед жертви. А знаряддя вбивства – сокиру – забрав у свій будинок і сховав під ліжком.

Підозрюваного вже затримали правоохоронці, хлопець вже зізнався у скоєному. І тепер чекає суду. За вбивство і розбій йому загрожує довічне ув’язнення, особливо враховуючи факт того, що він вже притягувався за крадіжки. Однак, водночас хлопця можуть визнати непідсудним, бо він стоїть на обліку психіатра.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відзначається, що закривавлене тіло жінки-листоноші виявила у дворі молодша сестра підозрюваного у вбивстві хлопця. На місце події викликали швидку допомогу, однак, 43-річна жінка вже померла від отриманих травм. Через кілька годин правоохоронці затримали підозрюваного, він навіть не встиг витратити гроші, які вкрав у своєї жертви, так що їх вилучили.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...