facebook

“Йому було тільки 15” він віддав своє життя рятуючи собаку з-під криги

15-річний хлопець потонув у водоймі, намагаючись врятувати собаку, який провалився під кригу.

У Куп’янському районі Харківщини 15-річний хлопець потонув у водоймі, намагаючись врятувати собаку, який провалився під кригу.

Як пише “Суспільне”, загибла дитина навчалася у дев’ятому класі. За словами речника обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Ігоря Лупандіна, трагедія трапилася вранці 24 березня в селі Кучерівка.

“За свідченнями очевидців, хлопчик намагався врятувати собаку, який вибіг на кригу. Тіло загиблого було піднято з води о 17:30 24 березня працівниками обласної комунальної аварійно-рятувальної служби”, – уточнили у прессцентрі Харківської обласної державної адміністрації.

Пізніше пресслужба поліції Харківської області уточнила, що в момент надзвичайної події поруч з хлопчиком був його дідусь.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“На березі річки Оскіл 62-річний чоловік зі своїм 15-річним онуком вигулювали собаку. Під час прогулянки тварина провалилася під кригу. Спочатку чоловік намагався її врятувати, але провалився під лід. Тоді неповнолітній онук почав допомагати дідусю, та також пішов під кригу. Згодом чоловік зміг вибратися на берег річки, хлопець загинув”, – сказано в повідомленні.

За інформацією журналістів, собака загиблого хлопчика врятувався, дідусь не постраждав. Наразі родина дитини перебуває у тяжкому моральному стані.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...