facebook

У Львові раптово померла молода депутатка, її чоловік загинув в АТО

У п’ятницю, 26 березня, несподівано померла 42-річна депутатка Львівської міськради від «Європейської солідарності» Олена Пасевич. За попередніми висновками, причиною раптової смерті став обрив тромба. Медики «швидкої допомоги» приїхали на виклик о 19:20, але змогли лише констатувати смерть.

Інформацію про смерть Олени Пасевич підтвердив близький друг депутатки Тарас Кльофа, також у минулому депутат Львівської міськради і кандидат на посаду мера Львова у 2020 році.

Мер Львова Андрій Садовий уже висловив співчуття з приводу смерті Олени Пасевич. «Молода, любляча мама, вдова Героя АТО, волонтерка, активна захисниця інтересів учасників бойових дій, депутатка міської ради. Спічуття всім рідним та близьким», – йдеться у повідомленні мера.

У львівській політиці Олена Пасевич з’явилася після Революції Гідності. У 2014 році її чоловік Іван Пасевич, старший лейтенант ЗСУ, загинув 16 серпня 2014 під час обстрілу біля села Красне на Луганщині.

Після смерті чоловіка Олена Пасевич стала радницею міського голови з питань учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей. Активно займалася волонтерською допомогою військовим. У 2015 році вона стала депутаткою міської ради від «Самопомочі».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...