facebook

Затримано трьох підозрюваних: в Києві знайшли тiло з ножем в спині легендарного бійця АТО Мандича

Через чотири дні пошуків в Київській області знайшли зарізаним учасника Революції Переваги, бійця АТО Олександра Мандич.

Чотири дні тому троє невідомих осіб в масках викрали з власної квартири захисника України Олександра Мандич.

Нападники сильно побили активіста: стіни і підлогу його квартири були забруднені кров’ю, на підлозі знайшли вибитий зуб.

Очевидці публікували фото розгромленої квартири, де меблі і речі були розкидані по кімнатах. Сусід Мандич встиг записати відео викрадення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Колишній нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що сьогодні, 28 березня, тіло Мандич знайшли в лісосмузі в Київській області. Підозрюваних у замаху нібито затримали, і вони зізналися у скоєному.

“Олександр був справжнім громадським активістом, пройшов палаючі барикади Майдану і війну на Сході, а загинув від ножа в спину від негідників”, – написав Мосійчук.

Знайомі загиблого пишуть в соцмережі, що останнім часом він займався протидією квартирним аферам і конфліктував з групою рейдерів. Мандич навіть звертався за допомогою до фахівців і називав багато даних колекторів. З його слів, один з них намагався обманним шляхом відібрати квартиру ветерана АТО. У поліції Київської області поки не прокоментували інформацію про загибель Мандич.

Трьох підозрюваних у скоєнні злочину вже затримали правоохоронці. Про це інформує столична прокуратура.

За даними слідства, 24 березня у квартирі вбитого зловмисники близько години утримували його та били. Після цього непритомного ветерана посадили в автомобіль та вивезли в невідомому напрямку.

А 28 березня тіло активіста знайшли в закинутій канаві на Київщині. На ньому виявили множинні травми. Зокрема, і ножові поранення.

Наразі експерти встановлюють точну причину смерті, а правоохоронці – мотиви злочину та співучасників. Уже з’ясували, що чоловік мав конфлікт із фігурантами. Затриманим мають обрати запобіжний захід.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...