facebook

Слон на вихідні: У Чехії зоопарк пропонує людям взяти тварин “напрокат”

Взяти “напрокат” можна слона, лева, тигра, жирафа, тапіра, видру, суриката, лінивця, ківі, папугу або пінгвіна.

Зоопарк чеського міста Злін оголосив про старт проєкту “У мене є тварина на вихідні”. У його рамках людям пропонують взяти звіра “напрокат”. Але є нюанс, цей проєкт суто віртуальний, передає Czech Radio.

Згідно з повідомленням, кожен, хто захоче взяти участь у проєкті “У мене є тварина на вихідні”, зможе обрати собі тимчасового улюбленця до душі. Крім того, пухнастого друга на вікенд можна комусь подарувати.

Назва “У мене є тварина на вихідні” – умовна. Насправді ніхто не зможе забрати слона, жирафу чи іншого мешканця зоопарку додому, адже звірам може бути незручно у новому непристосованому середовищі. Тому цей проєкт – суто віртуальний.

Серед тварин, яких можна взяти “напрокат” у зоопарку: слон, лев, тигр, жираф, тапір, видра, сурикат, лінивець, ківі, папуга і пінгвін. Ціни варіюються залежно від розміру тварини. Наприклад, за лінивця чи суриката потрібно буде заплатити 300 крон (380 гривень), за пінгвіна чи панду – 400 крон (500 гривень), за тигра, жирафу чи лева – 500 крон (632 гривні). Найбільший у цій звірячій компанії слон коштуватиме 600 крон (758 гривень) за вихідні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щоб взяти участь, потрібно придбати сертифікат на віртуальні вихідні з тією чи іншою твариною в інтернет-магазині на сайті Злінського зоопарку.

“Для кожної тварини ми зробили оригінальний подарунковий сертифікат, який можна купити в нашому онлайн-магазині. На ньому є фотографія конкретного звіра, а також в жартівливій формі надається пояснення усіх його потреб на 2 вихідних дні”, – розповіла прессекретар зоопарку Ромаяна Буячкова.

До слова, учасники проєкту не лише зможуть повеселитися, уявляючи, як екзотичні тварини проводять вихідні у них вдома, а й допоможуть забезпечити їм гідні умови життя в зоопарку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...