facebook

Дев’ять ударів ножем через ревнощі: стали відомі всі подробиці жахливої трагедії

У Львові поліція виявила тіло 19-річної студентки Дарини Косенок. Дівчина навчалася на другому курсі філологічного факультету ЛНУ ім. І. Франка, жила в гуртожитку. Вона була не львів’янкою, приїхала з міста Кам’янське Дніпропетровської області.

Деталі трагедії розповіли у львівському виданні ZAXID.net.

Дівчина вийшла з гуртожитку і пропала
19-річна Дарина вийшла з гуртожитку №3 ЛНУ ім. І. Франка 29 березня близько 16:00. На зв’язок дівчина перестала виходити, і у гуртожиток ввечері вона не повернулася. На наступний день мама дівчини, яка живе в Кам’янському, зв’язалася з поліцією Львова і попросила відшукати доньку.

Студентку знайшли мертвою в орендованій квартирі через добу
Виявилося, що у 19-річної Дарини є бойфренд. Він не жив постійно у Львові, але часто приїжджав у місто, щоб побачитися з дівчиною. Вони орендували квартиру на вулиці Личаківській, 36. В цей квартирі тіло Дарини зі слідами множинних ран виявила поліція. Рани вказували на те, що смерть дівчини була насильницькою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцію на місце трагедії викликала власниця квартири.

“На тілі загиблої поліція виявила множинні рани, які, ймовірно, і стали причиною смерті. Особа дівчини встановлена – нею виявилася 19-річна жителька Дніпропетровської області, студентка одного з ВНЗ Львова.

Підозрюваного затримали через добу
19-річного жителя Житомирської області знайшли в середу, 31 березня у Східниці, Львівської області. Відомо, що родом він з Житомирської області. Хлопець переховувався в одному з хостелів.

Як повідомили в поліції, хлопець зізнався у скоєнні злочину, але причини такої жорстокості на цей момент невідомі. Він розповів, що у Львові бував наїздами – щоб побачитися з Дашею, проживав на найманій квартирі. Дарини постійно жила в гуртожитку.

Проводиться розслідування. Молодій людині загрожує до 15 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...