facebook

Сестра Путєнія: Оксана Марченко 1 квітня постриглася в черниці – реакція соцмереж

Дружина В. Медведчука приєдналася до Почаївської лаври.

Обряд постригу відбувся 1.04.2021, екс-телеведуча прийняла ім’я сестри Путєнії – на честь свого кума з минулого, світського життя. Тож на першому фото в новому статусі (вище) – сестра Путєнія з братами з московського патріархату. (Ще одного брата незрозумілої породи тримають на руках. Як повідомили в прес-службі Почаївської лаври, він прийшов в Україну з Тамбова і по дорозі дуже схуд).

Рішення жінки стати черницею з’явилося, як сама каже, спонтанно, під час зйомок її нового теле-проєкту “Паломніца” (“Прочанка”). Коли фільмували сюжет в катакомбах Києво-Печерської Лаври, зі стелі підземелля Оксані на потилицю випадково впав невеликий тупий уламок старовинної цегли. Обійшлося без серйозної травми, всього лише невелика гуля. Але, зіткнувшись зі знаменням з минулого, телеведуча вирішила зав’язати з мирянством і одягнути скромне монастирське вбрання.

Реакція соцмереж не забарилася. Так, на Фейсбук-сторінці офісу президента В.Зеленського користувачка Юлія Мендель пише: “Якщо пані Медведчук таким чином вирішила убезпечити майно свого чоловіка, переписавши його на релігійну установу, то нічого в неї не вийде! Тому, що в керівника держави, незважаючи на його невисокий зріст, все одно – довгі руки! Треба буде, і з монастиря дістанемо”.

Користувач Дмитрий Песков, за сумісництвом – речник кремля, відреагував на новину спільним фото себе і подружжя Медведчуків в Інстаграмі і лаконічним підписом: “Довел ты, братан, Ксюху…” (“Довів ти, баране, жінку“ (переклад з російської – ред.).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Реакція Віктора Медведчука на репліку колеги з Москви та постриг дружини невідома, він також вже кілька днів відсутній у Верховній Раді, депутатом якої є (ОПЗЖ). Тим часом, народний депутат Vadim Rabinovych (ОПЗЖ) вважає, що крісло, на якому раніше сидів його однопартієць чи то мироточить, чи ще якась з ним сталася халепа, бо постійно мокре і виділяє характерний різкий запах. Щоправда, неприємний, тому вже кілька разів змінювали обивку, але наступного дня – знову те саме, і жовта калюжка на підлозі. Таке явище, як каже депутат, почалося саме після постригу Оксани-Путєнії. Який, нагадаємо, відбувся у перший день квітня.

Global Village
Фото: Оксана Марченко – телеведущая

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...