facebook

В Україні затримали відомих російських артистів

З України видворили двох російських акторів серіалу Свати та співачку Кристину Саркісян. Як виявилося, артисти РФ перебували в Криму, а потім заїхали до України через незаконні пункти пропуску. Загалом, епопея з забороною в’зду російським артистам до України триває вже доволі довго. Існує навіть список СБУ, куди внесено понад 100 імен росіян, яким до України – зась! Комусь за підтримку кремлівської пропаганди, комусь за поїздки до ЛДНР, а комусь за незаконний перетин кордону України, як то у випадку з акторами серіалу Свати. Тим часом, думки експертів з цього приводу розділилися.

13fdaf029e9db9ed

Експерти кажуть, Росія – країна-агресор, тож заборона російським артистам, особливо тим, які виступали на окупованих територіях, – абсолютно виправдана.

З іншого боку, мистецтво – поза політикою. А заборона приїжджати російським артистам до України – нагадує відволікання уваги від більш важливих проблем. Так, наприклад, стверджує адвокат Тарас Ламах.

А як думаєте ви? Чи треба заборонити в’їзд до України російським артистам, які виступали на тимчасово окупованих українських територіях?

Прокоментуйте будь-ласка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...