facebook

Десятирічна українка підтягується 2800 разів за дві години. Відео

Юна Ніколь Князєва вже стала, без перебільшення, національною спортивною зіркою. Вона рекордсменка багатьох світових та національних рекордів. Ніколь здатна робити те, що до неї ніхто у світі ще не робив, і швидше за все, навряд чи повторить.
Десятирічна дівчинка перша у світі, яка стала майстром спорту міжнародного класу серед дорослих та є автором 28-ми світових і національних спортивних рекордів.

“Мені просто подобається ставити рекорди. Приміром, я підтягуюся на поперечині 2800 разів за дві години та ще 5000 разів можу відтиснутись від підлоги, приблизно за той же час. Усі рекорди зареєстровані офіційно”, – розповідає юна рекордсменка в інтерв’ю АрміяInform.

У Ніколь спеціальний режим дня.

“Прокидаюсь о 5:30 ранку. Потім приблизно три години витрачаю на перше денне тренування. Розпочинаю його із розігріву м’язів, розтяжок. Далі йдуть силові вправи – підтягуюсь, віджимаюсь, тягаю гирі та джгути тощо”.

Далі у дівчинки обід, шкільні уроки, сон…і знову вечірнє тренування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Попри такий режим і велику зайнятість, Ніколь також займається музикою та планує новий рекорд!

“Готую новий цікавий світовий рекорд. Хочу, ставши в гімнастичний місток та тримаючи за спиною снаряд вагою у сто кілограмів, піднятись із ним з цього положення у вихідну стійку”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...