facebook

16-річну хмельничанку, яка пішла з дому, шукають другий тиждень

16-річна Ольга Каракчеєва пішла з дому ще 10 листопада. Востаннє її бачили на Інститутській. Батькам сказала, що йде гуляти. До цього часу дівчину знайти не можуть.
thumb_453806_news_m

Дівчина навчається у професійному училищі №8. Живе на Інститутській. Ні друзі, ні однокурсники не знають, де знаходиться, де вона може бути.

До поліції мама  звернулась 18 листопада і повідомила, що її донька не виходить на зв’язок. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 КК України. Про це повідомили у Хмельницькому відділі поліції.

Прикмети дівчини:

Зріст близько 160 см, волосся світлого кольору не фарбоване до плечей, худорлявої тілобудови. Була одягнена куртка типу «пуховик» бежевого кольору з капюшоном, штани типу джинс темно-синього кольору, черевики чорного кольору до колін.

У цей період у Хмельницькому шукали і 49-річну жінку. 18 листопада до хмельницьких правоохоронці звернувся чоловік і розповів, що його сестра Світлана Бойко вийшла з дому і не повернулась.У поліції повідомили, що кілька днів тому жінка повісилась у лісосмузі неподалік Ружичанки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...