facebook

Кароль у чорній відкритій сукні похизувалася довгими ногами

Українська співачка Тіна Кароль продемонструвала сміливий та сексуальний образ на камеру. Зірка з’явилася у відвертому вбранні на шоу “Ліпсінк батл”.

Так, відповідний кадр оприлюднила фан-сторінка в Instagram Тіни Кароль. На фото знаменитість позувала на стільці, перекинувши ногу на ногу. Артистка у відвертій сукні чорного кольору зі шлейфом похизувалася довгими й стрункими ногами.

Доповнила свій образ співачка босоніжками з камінням і новою зачіскою у вигляді високої коси. У макіяжі Кароль віддала перевагу нюдовим відтінкам.

Користувачі мережі позитивно оцінили новий кадр Кароль у сексуальній сукні і відзначили, що вона має дуже спокусливий вигляд.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Шикарні ніжки”, “Якою ж вона стала спокусливою”, “Пушка”, – писали в коментарях фоловери.

Нагадаємо, раніше Кароль заявляла, що вирішила змінити сценічний образ. За її словами, це феміністка, сильна, норовлива, танцювальна, трохи агресивна, тому що знає собі ціну, дівчина.

Співачка поділилася з шанувальниками відео, на якому продемонструвала себе в пікантному образі стюардеси. Знаменитість постала в міні-сукні з глибоким декольте.

На новій фотосесії Кароль позувала в сукні з вирізами чорного кольору, що прикрашена блискучими каменями. Свій образ співачка доповнила стильними босоніжками від Kachorovska.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...