facebook

“Знову на море”: у мережі обурені візитом Зеленських до Катару

Українці із подивом нагадують про загострення на фронті та активізацію російських військ.

Глава України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська у понеділок, 5 квітня, відвідають з офіційним візитом Катар – країну в Перській затоці.

Повідомлення про подорож від прес-служби Офісу президента українські користувачі зустріли м’яко кажучи без ентузіазму.
“Володимир Зеленський проведе переговори з Еміром Катару Тамімом бін Хамадом Аль Тані та Прем’єр-міністром, міністром внутрішніх справ Держави Катар Халідом бін Халіфою Аль Тані. Під час зустрічей буде обговорено широкий спектр питань двосторонньої співпраці у політичній, торговельно-економічній, інвестиційній, аграрній, енергетичній та військово-технічній сферах, а також взаємодії в межах міжнародних організацій. За результатами переговорів планується підписання низки двосторонніх документів”, – мовиться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У свою чергу Олена Зеленська, як зауважили в ОПУ, проведе зустрічі з головою катарського фонду освіти, науки та суспільного розвитку Qatar Foundation Мозою бінт Нассер, головою катарської державної інституції Qatar Museums Меяссою бінт Хамад Аль Тані, а також з дружиною Еміра Катару Джавагір бінт Хамад бін Сухейм Аль Тані.

Українці у коментарях до офіційного повідомлення про поїздку – із подивом нагадали верховному головнокомандувачу про загострення на фронті та активізацію російських військ на кордоні. Багато хто припускає, що президенту просто закортіло відпочити біля моря. Інші цікавляться, де ж результати минулого відвідування Зеленськими Перського півострова – сумнозвісного візиту до Оману.

В тебе загострення на фронті, який Катар, ви там зовсім о*уїли?
Коли в країні така ситуація, Воно їде в теплі края? Стратегічний партнер, військовий постачальник, країна з максимальним товарообігом? Де результати попередньої поїздки? Це навіть не ганьба та дурість. Це зрада.
Вибух ковіду, загострення на фронті, Росія провокує та стягує війська, а вони у Катар на сонечко. Офігіти.
А навіщо? ми ще інвестиції з Оману не освоїли. На лінії фронту “та сторона” війська стягнула. Куди нах головнокомандувач залишає країну? Що зовсім попє…долило?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...