facebook

Господи, який встид і сором: В Росії діти встали на коліна перед Путіним і просили в нього про допомогу – Відео

У Росії група дітей встала на коліна і звернулася до російського президента Володимира Путіна з проханням відкрити в населеному пункті нову школу. Після появи в Інтернеті відео розгорівся гучний скандал.

Школярі та їхні батьки пояснили, що таким чином жителі двох селищ в Татарстані намагалися привернути увагу до своєї проблеми, оскільки офіційне прохання і звернення до російських чиновників ніякого результату не дали.

На опублікованих в Інтернеті кадрах діти на снігу стоять на колінах, виклавши собою слово “школа”. Звернення направлено до Путіна.

Російські журналісти з’ясували, що жителі відразу двох селищ в передмісті Казані протягом 9 останніх років намагаються добитися споруди дитячого садка і нової школи. Без них місцевим доводиться щодня відправлятися в сусідній населений пункт, долаючи відстань у майже 10 кілометрів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому російська прокуратура зробила заяву про початок розслідування проти їх батьків, оскільки подібні ініціативи за участю дітей неприйнятні. Однак жителі кажуть, що їм просто не залишили іншого виходу: всі звернення до місцевої адміністрації роками залишалися без відповіді. Таким чином за поширеною російської традиції діти встали на коліна при зверненні до Путіна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...