facebook

Магнітні бурі сильно вдарять по українцях вже найближчими днями, озвучені дати: “Пік шторму…”

Українцям, як і іншим жителям планети, варто приготуватися. Багато жителів планети можуть відчути нездужання через магнітні бурі

У квітні очікуються сильні магнітні бурі. Люди можуть відчути нездужання, адже збурення геомагнітного поля буде досить високим.

Так, почуття нездужання може прийти з 8 по 10 квітня, коли на Землю обрушиться потужна магнітна буря. В останній день очікується пік “шторму”, якому присвоїли рівень G1.

Через це можна відчувати головний біль і дратівливість.

А з 16-17 квітня Землю накриє ще одна буря теж з показником G1. Метеоудар повинен відступити, а стан покращиться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Такі симптоми можуть відчувати люди в ці дні, крім зазначених вище: погіршення сну, втрата працездатності, відчуття втоми, сонливість, скачки тиску і погіршення хронічних захворювань.

Щоб поліпшити своє самопочуття, фахівці рекомендують дотримуватися кількох правил. Зокрема, гіпертонікам і гіпотонікам слід уважніше поставитися до здоров’я в ці дні.

Гіпертонікам потрібно пити побільше води і знизити вживання солі в період магнітних бур, адже сіль затримує рідину в організмі і веде до підвищення тиску. А гіпотонікам – прийняти тонізуючу настоянку елеутерококу або лимонника.

Метеочутливим людям важливо добре висипатися і уникати підвищених навантажень.

В якості профілактики експерти рекомендують обмежити вживання спиртного, виключити жирну їжу, що підвищує холестерин і не переїдати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...