facebook

Любовний гороскоп на тиждень 5 – 11 квітня 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Любовний гороскоп на тиждень з 5 по 11 квітня принесе гармонію та кохання для деяких пар. Когось чекає романтика та щастя, а хтось може розчаруватися у своїй половинці. Якими будуть ваші стосунки – читайте любовний гороскоп.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овнам доведеться бути обережними, щоб не сказати нічого зайвого. Адже ваші слова часом можуть засмутити партнера чи навіть зруйнувати стосунки. Тому старайтеся бути спокійним, дослухайтеся до коханої людини та уникайте конфліктів цього тижня. Якщо ви будете чуйні, то отримаєте слова кохання від партнера. І вихідні варто провести разом у романтичній атмосфері.

А самотні Овни у період з 5 по 11 квітня не повинні втратити шанс висловити свої почуття та пристрасть людині, яка давно вам подобається. Зізнайтеся у своїх почуттях, адже, можливо, вони взаємні.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Натомість Тельцям цього тижня треба готуватися до важливої події – ваш партнер може зробити вам пропозицію руки і серця. Ви проведете чарівний час разом чи познайомитеся з родиною вашої коханої людини. Зараз вам не треба ні про що хвилюватися, адже у ваших стосунках панує гармонія та щастя.

Самотні Тельці будуть готові до нових знайомств. Зараз найкращий час для цього. Тож, не бійтеся фліртувати та знайомитися з іншими. Так ви зможете знайти свою другу половинку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Цього тижня Близнюки будуть мати казковий час. Ви разом з коханою людиною будете переживати моменти пристрасті, які ви мали на початку стосунків. Ви знову закохаєтеся один в одного. Тож, насолоджуйтесь зараз цією атмосферою і не намагайтеся конфліктувати. До кінця тижня можуть з’являтися деякі проблеми в стосунках, але ви зможете все вирішити за допомогою компромісу.

Одинокі Близнюки зможуть привернути чиюсь зацікавленість і “заманити” їх до себе. Будьте відкритими та щирими, цим ви сподобаєтеся кандидату на ваше серце.

Рак (22 червня – 22 липня)

Раки у період з 5 по 11 квітня будуть мати багато сумнівів щодо стосунків. Ви не будете впевнені у щирих почуттях вашого партнера. Тому вам варто поговорити про це та вирішити всі непорозуміння. В першу чергу, скажіть, чому ви кохаєте один одного. Також можете влаштувати побачення, щоб покращити стосунки.

Водночас одинокі Раки мають бути напоготові, оскільки ви можете отримати зізнання в коханні від колеги чи друга. Але подумайте, чи хочете ви відповідати на це та будувати стосунки. Ваші думки можуть викликати дискомфорт.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Леви цього тижня можуть відчувати потребу освіжити свої стосунки якимись пікантними моментами. Можливо, вам просто треба провести час разом чи сходити на побачення. Якщо ви це відчуваєте – то зробіть так. Це ваше життя і для стосунків треба працювати.

А одинокі Леви можуть закохатися в когось на роботі. Такі стосунки можуть емоційно та романтично зав’язатися, але впевніться – чи це точно ваша людина. І дослухайтеся до себе.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діви можуть отримати у період з 5 по 11 квітня деякі розчарування у любовному житті. Так, ваші стосунки можуть зайти в глухий кут. Наприклад, це може статися через роботу. Тому більше часу проводьте разом, обговорюйте всі проблеми чи організуйте відпустку. Вам зараз треба бути поруч та зблизитися.

Одинокі Діви зараз повинні більше розкривати себе, а не шукати нове кохання. Ви ще не готові до нових стосунків.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Цей тиждень для Терезів буде наповнений пристрастю та емоційною напругою. Ви відчуваєте потребу в романтиці та хочете створити більш глибокий зв’язок з партнером. Для цього влаштуйте щиру розмову та обговоріть всі конфлікти. А до кінця тижня влаштуйте поїздку за місто чи побачення.

Натомість самотні Терези зможуть у найближчі дні привернути увагу людини, яка вам давно подобається. Але не поспішайте з цим, спочатку краще дізнайтеся людину.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Цей тиждень буде для Скорпіонів не дуже романтичним, ви будете мати сварки з коханою людиною. Це може зіпсувати ваші стосунки. Спробуйте знайти компроміс та помиритися з другою половинкою. Налагодьте стосунки між вами, а вихідні проведіть разом.

Самотнім Скорпіонам треба бути більш впевненими у собі. Не вагайтеся та не відмовляйте людям, які пропонують вам познайомитися. Дозволяйте собі фліртувати з іншими та насолоджуйтеся своєю свободою.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільцям треба менше думати про негаразди у стосунках. Насолоджуйтеся емоціями, пристрастю та стосунками з партнером. Підготуйте романтичне побачення та проведіть вечір наодинці з партнером. Обговоріть все, що вас давно цікавило, та покажіть, як сильно ви один одного кохаєте.

Одинокі Стрільці цього тижня мають підійти до людини, яка вас цікавить, або повернути до попередніх стосунків. Але переконайтеся, що ви робите правильний вибір.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Цей тиждень може поставити перед Козерогами певну дилему. Можливо, вам важко вирішити, чи готові ви продовжувати стосунки з партнером, чи хочете вийти на новий рівень. Знайте, що між вами ще є іскра та пристрасть. Вам просто варто згадати ті емоції, які ви відчували на початку стосунків. Наприклад, можете піти на побачення чи приготувати сюрприз другій половинці.

Самотнім Козерогам поки не варто думати про нові стосунки. Займайтеся собою, гуляйте з друзями та проведіть життя активно. А кохання саме вас знайде з часом.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Цей тиждень зробить вас Водоліїв чуттєвими та щирими. Ваші почуття до коханої людини стануть глибокими і сповненими пристрасті. Час, який ви проведете разом, зміцнить ваші стосунки. Це зробить вас щасливими. Можливо, ви навіть готові до одруження. Поговоріть про це з партнером.

Одинокі Водолії готові нарешті вступити в стосунки. Можуть виникнути деякі проблеми, але ви все зможете вирішити. Тож, незабаром у вас з’являться нові стосунки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Любовні стосунки Риб можуть зруйнуватися, якщо ваші рідні будуть втручатися у ваше життя. Поговоріть з коханою людиною та скажіть, що ви на їхньому боці. Вам зараз треба більше часу проводити разом, щоб зблизитися. До кінця тижня між вами може виникнути напруження. Тому керуйтеся своїми почуттями, це допоможе зберегти стосунки.

Одинокі Риби в період з 5 по 11 квітня отримають нові перспективи на особисте життя. Ви маєте шанс знайти другу половинку, якщо позбудетеся невпевненості та своїх комплексів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...