facebook

“Лишіть собі западенщину, вона нам не потрібна, ми захопимо лише…”: російські найманці заявили, які області України захоплять наступними

Російський найманець Роман Омельченко з Новоросійська заявив, що РФ цікавить схід, південь і центр України, без Львова і західних областей.

Російський найманець Роман Омельченко (позивний “Пластун”) з Новоросійська (РФ, Краснодарський край) заявив про плани РФ почати наступ і окупувати більшу частину українських областей, включаючи весь Схід, Південь і Центр. Про це він заявив в інтерв’ю російському військовому журналісту Юрію Котеняті.

Український блогер Necro Mancer на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував відео з фрагментом його заяви, яка стосується планів окупації українських областей, передає Діалог.ua.

“Пластун” заявив, що росіян цікавить схід, південь і центр України, без Львова і західних областей.

“Западенщина нам не потрібна. Це населення не одну сотню років виховували в антислов’янському, антиросійському дусі. Другий момент – ніякого інтересу ці території не являють, навіть економічного. Нехай її Польща з Румунією забирають”, – заявив російський найманець з Новоросійська.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, він спілкується зі своїми прихильниками в Україні в соціальних мережах, які нібито чекають приходу російської армії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...