facebook

Данілов не перестає дивувати: “Не треба переписувати все на дружину, це вас не врятує”!

Олексій Данілов пояснив, чому РНБО ввела санкції проти дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко та цивільної дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк. Він пояснив, що у цьому винні їх чоловіки. Про це він розповів в інтерв’ю LB.

За словами секретаря Ради нацбезпеки та оборони, Медведчук сам заявив, що переписав майно на дружину, через американські санкції.

«Є публічний виступ Медведчука, де він наголошував на тому, що з урахуванням уведених проти нього американцями санкцій він переписав усе на свою дружину. Не треба було нічого переписувати на дружину, тоді б вона не була під санкціями. Це саме стосується й Козака»,– пояснив чиновник.

В свою чергу, генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила, що всі справи, у яких фігурує нардеп від «ОПЗЖ» Віктор Медведчук матимуть логічне завершення, але підозр поки немає. Про це Венедіктова заявила в інтерв’ю Інтерфакс-Україна.

«У нас є багато проваджень, у яких фігурує це прізвище… своє логічне продовження, завершення вони знайдуть. На сьогодні матеріали, які були б проектами підозр, мені не подавали», – сказала Венедіктова

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За її словами, наразі слідство активно працює в різних напрямах.

«Зокрема, щодо мережі автозаправок, щодо фактів можливого незаконного переміщення нафтопродуктів із РФ поза митним контролем і щодо ухилення від сплати податків. Також щодо діяльності “Українського вибору”, де трьом учасникам громадського руху вже повідомлено про підозру у сприянні окупації Криму… Подивимося, які матеріали збере слідство за всіма провадженнями, оцінимо якість цих матеріалів, їх обґрунтованість, а потім уже ставитиметься питання щодо проекту підозри», – розповіла Венедіктова.

Сама ж Марченко не перестає дивувати своїми викидами у власному фільмі «Паломниця».

У черговій серії фільму “Паломниця” Оксана Марченко особисто зіграла роль жебрачки, яка просить милостиню під Покровським Голосіївським чоловічим монастирем у Києві.

А вже у наступному епізоді Марченко у своєму авто ділиться думками про жебраків.

“Чому ми так боїмося жебраків і заразитися вірусом злиднів? Чому ми думаємо про те, що нас побачать поруч із ними, і проходимо повз? А може, питання зовсім не в грошах, а в нашій гордині – ще одному гріху, який руйнує нас зсередини”, – запитала Марченко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...