facebook

Чоловік задушив матір поліетиленовим пакетом, бо вона відмовилася позичити йому гроші на повію

55-річний чоловік запхав тіло жертви в мішок і витягнув на вулицю за кілька метрів від будинку.

На поліцейському відео видно, як слідчий запитує його: «Що саме ти вчинив?»

І чоловік відповідає: «Я вбив свою маму».

Поліцейські стверджують, що зловмисник напав на матір у будинку в Одесі і задушив її поліетиленовим пакетом.

Синій мішок, з якого стирчали ноги жінки, помітили наступного ранку шоковані перехожі. Люди про моторошну знахідку повідомили у поліцію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Останки 83-річної жінки, знайдені з сумкою на голові, витягли з мішка і перевезли до місцевого моргу.

Син потерпілої тим часом безтурботно сидів вдома. Його доставили у поліцію для допиту, під час якого він зізнався у скоєному.

У відеозаписі інтерв’ю підозрюваний сказав: «Я вдарив її молотком по голові, і вона втратила свідомість. Я надів їй на голову поліетиленовий пакет і обмотав шию скотчем, щоб закріпити пакет. Я зачекав, поки вона перестане дихати, поклав її в мішок і витягнув на вулицю. Залишив її на вулиці, повернувся додому, їв, пив і ліг спати».

Чоловік також заявив, що незадовго до смерті матері “живав алкоголь і дивився порно.

Слідчі були шоковані його байдужістю, із якою він робив жахливе зізнання.

Як повідомило джерело, тісно зв’язане з поліцією, чоловік напав на свою матір під час сварки після того, як вона відмовилася дати йому гроші, щоб він міг заплатити за секс-працівницю.

Історія пошуку браузера на комп’ютері підозрюваного показала, що він шукав повію.

Правоохоронець Олександр Коцар заявив журналістам: «Під час сварки син кілька разів вдарив матір по голові, перш ніж її вбити. Жертва померла від нестачі кисню. Він поклав тіло жертви в мішок і кинув біля школи в центрі міста».

Чоловіка взяли під варту і найближчими днями направлять на медичний огляд. «З ним проводяться термінові слідчі дії. У рамках досудового розслідування буде призначена низка експертиз, в тому числі судово-психіатрична, яка визначить осудність людини», – заявили у поліції. Якщо одесита засудять за вбивство, йому загрожує до 15 років в’язниці. Наразі слідство триває.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...