facebook

У молитві згадаємо: він віддав своє життя за Україну, загинув Воїн ЗСУ під прицільним вогнем на Донбасі

Перед загибеллю встиг зателефонувати мамі: чекала сина в гості, а його привезуть у труні попрощатися” У зоні бойових дій на сході України знову загинув воїн. Він отримав несумісне із життям вогнепальне поранення 12 квітня.

Про це повідомила пресслужба оператвно-тактичного угруповання “Північ” у Facebook. Командування вже висловило співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

“12 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил, в смузі відповідальності ОТУ “Північ”, внаслідок прицільного обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації позицій наших підрозділів один військовослужбовець ЗСУ отримав вогнепальне кульове поранення, не сумісне з життям”, – йдеться у повідомленні.

Українські військові також повідомили, що на місці трагедії працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку.

Крім того, про вбивство українського воїна російськими окупантами повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись чинних домовленостей про режим припинення вогню”, – наголосили захисники України.

Нагадаємо, 10 квітня поблизу Золотого на Луганщині загинув 24-річний воїн ЗСУ із Харківщини Андрій Теперик. Він служив у лавах 92-ї ОМБР імені кошового отамана Івана Сірка.

Війна на Донбасі

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...